Circuittraining

In 2016 is Stichting Binnensport Boekel gestart met het geven van een nieuwe activiteit: Circuittraining! Op maandag 7 mei gaan we weer van start met een nieuwe lessenreeks. Circuittraining is geschikt voor zowel vrouwen als mannen in de leeftijdscategorie van circa 18 t/m 60 jaar. 

 

Wat is circuittraining?

Tijdens deze groepsles van een uur wordt er onder begeleiding diverse conditie- en krachtoefeningen gedaan die elkaar in circuitvorm opvolgen. Hierbij wordt vooral gebruik gemaakt van de materialen die in onze sporthal aanwezig zijn. De oefeningen zijn erg gevarieerd waardoor spieren uit het gehele lichaam aan bod komen. Deze worden per persoon aangepast zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen. Hiernaast zullen ook iedere week andere oefeningen aan bod komen waardoor u niet elke week het zelfde rondje volgt.

Indeling les:
– Warming up                                                   (+/- 10 minuten)
– Conditioneel vervolg warming up             (+/- 10 minuten)
– Circuit                                                             (+/- 40minuten)

Wanneer?

Vanaf maandag 7 mei gaan we weer starten met een nieuwe lessenreeks t/m de zomervakantie. Kun je er niet vanaf het begin bij zijn omdat je sportseizoen bijvoorbeeld nog niet is afgelopen? Dan is het eventueel mogelijk om in overleg later nog aan te sluiten.

De overige lessen vinden op de volgende data van 20.30 tot 21.30 plaats:

mei 2018 juni 2018 juli 2018
7, 14, 28 4, 11, 18, 25 2

*  Let op: op maandag 21 mei is er geen les i.v.m. Pinksteren

Interesse?

Wilt u zich aanmelden voor een gratis proefles of heeft u nog vragen over de activiteit, neem dat contact op via sport@sporthaldeburcht.nl of 0492-322222 t.a.v. Tijn van Lankvelt!

 

poster Circuittraining