Een leven lang bewegen met plezier

 

Gym Plezier is bedoeld voor kinderen die soms moeite hebben met bewegen en sporten. Kinderen die vaak vallen of struikelen, bang zijn voor hoogtes, niet over de kop durven. Of wanneer kinderen ergens vanaf springen en doorzakken naar de knieën of billen kan een teken zijn van een motorische achterstand.

Kinderen die een motorische achterstand hebben kunnen zich onzeker voelen tijdens het gymmen, buitenspelen op het schoolplein maar ook met tegenzin naar de sportvereniging gaan. Dit komt omdat zij minder succesbeleving ervaren tijdens het bewegen. Daarnaast is het mogelijk dat uw kind angsten kan gaan ontwikkelen voor hoogtes, ballen, over de kop gaan (duikelen/koprol) en zelfs andere kinderen in een drukke chaotische situatie.

Gelukkig kan ik deze kinderen helpen om meer plezier te beleven en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen bij het bewegen en sporten.

Hoe ziet een les Gym Plezier eruit?

De kinderen gaan in kleine groepjes (maximaal 8 kinderen in dezelfde leeftijdscategorie) spelen en bewegen in de gymzaal. De activiteiten worden op het niveau van de kinderen aangeboden zodat iedereen succesbeleving kan ervaren. Door veel succesbeleving te ervaren bij verschillende activiteiten krijgen de kinderen meer zelfvertrouwen. Hierdoor zitten de kinderen ook vaak lekkerder in hun vel. Gym Plezier is een traject van 13/14 weken.

Komt uw kind in aanmerking voor Gym Plezier?

Mocht u benieuwd zijn of uw kind in aanmerking komt voor Gym Plezier, neem dan contact met mij (Lisanne Polman) op.

 

Data en tijd Gym Plezier:

X

 

Nieuwe lessenreeks: 

Start bij voldoende aanmeldingen

 

Vragen?

Herkent u, uw kind in het bovenstaande stukje of heeft u een vraag?

Stuur een e-mail naar sport@sporthaldeburcht.nl t.a.v. Lisanne Polman/ Gym Plezier