sponsorbordenSporthal de Burcht in Boekel, in het beheer van Stichting Binnensport Boekel, biedt u een unieke reclamemogelijkheid voor uw bedrijf. Door één of meerdere reclameborden op te hangen in onze drukbezochte sporthal kunt u uw bedrijfsnaam eenvoudig verspreiden bij een groot publiek. De sporthal wordt namelijk volop gebruikt door Boekelse, maar ook buitendorpse, sportverenigingen. Bovendien vinden er regelmatig diverse toernooien en markten plaats.

De opbrengsten van de reclameborden gaan geheel naar de Boekelse Sportverenigingen die gebruik maken van de sporthal. U kunt op deze manier dus heel eenvoudig alle binnensportverenigingen in Boekel steunen.

De kosten voor het plaatsen van een reclamebord zijn:
1 zaal: € 140,00 per seizoen
2 zalen: € 140,00 + € 90,00 per seizoen

Het bord moet een afmeting hebben van 2 meter lengte en 0,60 meter hoogte. Doordat de borden niet te zwaar mogen zijn, hebben wij een voorkeur voor het materiaal, namelijk 4 mm kunststof.

U kunt uw bord zelf aanleveren of indien gewenst brengen wij U, voor de productie van het bord/de borden, in contact met Eikholt Products Reklame te Handel. Zij corresponderen verder met U over het reclamebord zodat het bord volledig aan uw eisen zal voldoen. De facturering van het bord/de borden loopt dan via Eikholt Products Reklame.

Het bord is en blijft geheel uw eigendom en kan bij het beëindigen van de sponsoring in de sporthal worden opgehaald.

Heeft u interesse om door middel van een reclamebord in de sporthal, alle Boekelse Binnensportverenigingen te steunen, neem dan contact op middels het contactformulier rechts op deze pagina. Of middels onderstaande contactgegevens:

Sporthal de Burcht
Anke van Haandel
Telefoon: 0492-322222
Email: contact@sporthaldeburcht.nl