SportBoeVenClub Boekel en Venhorst

Iedere woensdagmiddag worden er in onze sporthal leuke sport- en spelactiviteiten voor de basisschooljeugd georganiseerd. Hierbij is er elke week een andere doelgroep aan de beurt. Op basis van leerjaar zijn de kinderen verdeeld in drie groepen: groep 1+2, groep 3 t/m 5 en groep 6 t/m 8. De activiteiten worden afgestemd op de doelgroep en variëren van thema-middagen tot sporttoernooien of vernieuwende activiteiten. Iedere maand wordt er een nieuw maandprogramma samengesteld. Hierop is te zien welke groep wanneer aan de beurt is en wat de activiteit zal zijn.


Kosten

De kosten voor de SportBoeVenClub bedragen €2,- per kind per activiteit. Dit bedrag kan voor aanvang van de activiteit contant worden betaald.

Aanmelden

Let op: aanmelden is verplicht en kan uiterlijk tot 2 dagen (maandag) vóór de desbetreffende activiteit. Wij houden een grens van minimaal 10 kinderen aan. Zijn er te weinig aanmelding dan vervalt de activiteit. Ouders die hun kinderen hebben aangemeld krijgen hiervan in dat geval een bericht..